Friday, October 24, 2008

Pelan Komisyen Spill Over 5 Kaki x 20 Bintang - Affiliate

Spill Over Sistem bermula 01/04/2007

*

Susunan downline yang lama sehingga 31/03/2007 kekal dicampur 5 orang(maksimum) penajaan baru, selebihnya akan turun kebawah (downline dengan 2% komisyen penajaan kekal).
*

Sistem Spill Over 5 Kaki x 20 Bintang ini berkonsepkan " program affiliate" pemberian komisyen oleh pihak syarikat kepada sesiapa yang mempromosi barangan Bio-Asli mengikut kadar peratus yang telah ditetapkan sehingga 20 level.
*

Sistem Spill Over ini diperkenalkan atas cadangan positif dari ramai ahli bagi membantu downline yang sukar mencari tajaan, sekaligus mengaktifkan mereka kerana downline juga akan berpeluang menekmati komisyen dari downline mereka yang ditaja oleh upline.
*

Tiada yuran keahlian Agen (daftar percuma) seumur hidup .Sistem ini berfungsi secara "auto sponsor" di mana sesiapa yang ingin mendaftar mesti melalui penaja sama ada menggunakan sms, internet dan fax ( 24 jam sehari dan 7 hari seminggu). Jika menggunakan telefun hanya pada isnin hingga jumaat, 8.30am hingga 5.30pm.
*

Tiada had promosi penajaan keahlian, setelah anda menaja 5 orang yang ke 6 dan seterusnya akan turun ke downline anda di mana 2% Komisyen penajaan kekal akan diberikan-Komisyen promosi akan diberikan sehingga tahap (level) 20 Bintang shaja.
*

Kiraan komisyen-Komisyen dikira bermula 1hb. sehingga tarikh terakhir bulan tersebut. Pihak syarikat akan menghantar sms secara automatik jumlah komisyen anda pada setiap awal bulan, manakala anda boleh menuntut komisyen sekerap mungkin (tiap-tiap hari) .Anda diminta menyemak selalu database urusniaga di internet atau secara sms dan memberi tahu pihak Desaku Maju Marketing sekiranya terdapat sebarang kesilapan kemasukan data jualan.
*

Setelah mendaftar sebagai Agen Desaku-Bio anda digalakkan terus membeli produk bagi melayakan menjadi Ahli VIP. Selagi anda tidak menjadi ahli VIP keahlian anda akan menunggu di kotak ahli pradaftar (tidak disusun secara auto di dalam sistem spill over dan terlepas mendapat downline secara autosponsor).
*

Jika anda belum menjadi ahli VIP dan rakan yang anda taja menjadi ahli VIP lebih dahulu dari anda, rakan anda berkemungkinan akan menjadi upline anda atau disusun secara auto ke line lain sekirannya sehingga 31hb. tersebut anda masih belum menjadi ahli VIP. Untuk mengelakkan perkara seperti ini beralaku pastikan anda menjadi ahli VIP.
*

Sebagai ahli anda juga akan menerima kemudahan berikut- database urusniaga di internet yang meliputi "auto run" kiraan komisyen sepanjang masa, update profail dan sebagainya ,serta 16 kemudahan sms untuk daftar Agen baru ,semak bilangan serta belian down line, kemaskini akaun bank dan lain-lain lagi.
*

Akaun Bank(penting)-Isi no akaun dan jenis bank dengan betul kerana bayaran dibuat secra online internet.

KLIK url di bawah untuk Pendaftaran dan Keterangan lanjut:
http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=isteriku

No comments:

Followers

My Blog List